VILJA logotyp_mobil
loading...

"På ett inspirerande och tankeväckande sätt berättar jag om min egen väg till att förstå hur viktigt det är att skapa framgång inifrån. Och hur hälsa varit ett värdefullt inslag i mitt arbete med såväl privatpersoner som team och arbetsgrupper."
 

Elisabeth Bramfors,
VILJA må bra™

"Elisabeth Bramfors har varit min lärare i ett år på kursen Lärarassistent. 
Elisabeth har varit en fantastisk lärare och mentor. Hon har alltid i alla väder ställt upp för varje elev i min klass. Hon har gjort mer än vad en lärare ska göra, hon har varit en förebild och visionär. Hon har hjälpt oss att nå en högre nivå av oss själva. Elisabeth har hjälpt oss att utvecklas och att nå våra mål.

Därför ska ni anlita/anställa Elisabeth för hon är guld värd."
/Terés  

Boka mig för en föreläsning

Min passion och mål är att få dig, vänner och kollegor att må bra! Det finns mycket att tala om och olika lösningar på upplägg. Jag ses gärna för ett personligt möte, är nyfiken att lyssna till dina tankar och funderingar. Lämnar sedan ett förslag på ett skräddarsytt upplägg. 


Exempel på föreläsningar och upplägg är:

  • 30  min introduktion – till kick off eller avdelningsmöte på ditt företag eller någon grupp eller sammanhang som du är engagerad i på fritiden.
  • 60 min föreläsning – på olika teman, t ex stress, hälsa etc.
  • förslag till annat skräddarsytt upplägg

Du når mig på mobil: 0706-168270, e-post: elisabeth@vilja.biz 

Elisabeth Bramfors

VILJA må bra™ är en separat tjänst inom VILJA - nöjda kunder och ledare™, som har som mål att skapa hälsosamma och effektiva kundrelationer för framgångsrika företag. 

Läs mer om VILJA - nöjda kunder och ledare ...