Ta kontroll – må bra med VILJA må bra

Är du trött, utmattad, orolig, stressad? Värk? Vill du förändra och må bra?

Då har du hamnat rätt- VILJA må bra hjälper dig att förändra, ta kontroll. Välkommen, boka tid hos VILJA, ge omtanke till dig eller en vän.

Erbjudanden, rabatt på klippkort, presentkort.

Mer än 20 års erfarenhet av förändringsarbete individuellt och i grupp.

Läs mer om VILJA, när, var, hur. https://www.bokadirekt.se/places/vilja-ma-bra-16216

”Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen träffat denna underbara , varma, engagerade och intressanta personen Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor . Så är det henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla. Ta hand om er.” Emma V. stamkund Göteborg.

”Elisabeth var med oss under en förmiddag och skapade direkt förtroende för att få personalen att öppna sig. Dagen syftade i att framförallt jobba med förändringsprocesser och lågaffektivt bemötande. Elisabeth är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Jag rekommenderar henne starkt.” Madeleine Marsh, Rektor Montessoriförskolan Trädet, Göteborg

Stress och sömnbrist kan verkligen ha en stor påverkan på olika aspekter av ens liv, inklusive ekonomin, arbetsförmåga, energinivåer och sociala liv. När man lider av stress eller inte får tillräckligt med sömn kan det resultera i ökad sårbarhet för sjukdomar och även leda till längre perioder av sjukskrivning. Dessutom kan bristande sömnkvalitet påverka din förmåga att prestera optimalt på jobbet, vilket i sin tur kan ha negativa konsekvenser för din karriärutveckling och inkomstpotential.

När man är trött och nedstämd på grund av sömnbrist blir det också svårare att engagera sig i sociala aktiviteter och göra roliga saker med vänner och familj. Detta kan leda till isolering och missade möjligheter att skapa minnen och njuta av livet fullt ut. Därför är det viktigt att prioritera både god sömnkvalitet och hantera stressnivåerna för att upprätthålla en balanserad livsstil som främjar hälsa, välbefinnande och ekonomisk stabilitet.

Frågor och tidsbokning? Varmt välkommen hör av dig, 0706-168270, info@vilja.biz

Var rädd om dig!

Hälsningar,

Elisabeth

Rulla till toppen