Vill du förändra och må bättre – steg 1 livscoach- effektiv hjälp med VILJA må bra

Vill du förändra och må bättre?…men saknar verktyg och kunskap om hur? Låt VILJA må bra hjälpa dig, välkommen. www.viljamabra.se

Konsten att vara människa i med- och motgång. Du får verktyg, strategier, konkret problemlösning. Fokus på människan – dig!

Om VILJA – personlig kundservice, din hälsa, välmående, livscoach och ett inkluderande, hållbart samhälle. Politiskt obunden men är aktiv och driver förändringsarbete. Exempel är aktiv i funktionsrättsrörelsen samt socialt arbete. Att ha en kompis är inte självklart, vi behöver hjälpas åt med att bryta ensamheten i vårt samhälle.

Är inte tyst, då händer ingenting. När jag blir gammal ångrar jag hellre det jag gjorde än det jag inte gjorde. Som Pippi säger ”när Tommy ifrågasätter om hon kan spela piano: ”Hur ska jag kunna veta det, när jag aldrig har försökt?”.

”Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan  du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla. Ta hand om er.” Emma V. stamkund Göteborg

 ”Elisabeth var med oss under en förmiddag och skapade direkt förtroende för att få personalen att öppna sig. Dagen syftade i att framförallt jobba med förändringsprocesser och lågaffektivt bemötande. Elisabeth är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon med använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Jag rekommenderar henne starkt” MADELEINE  MARSH, REKTOR MONTESSORIFÖRSKOLAN  TRÄDET,  GÖTEBORG Välkommen, var rädd om dig! 

Läs mer om VILJA, tidsbokning, kontaktuppgifter och priser, erbjudanden Boka Direkt VILJA må bra

Priser, erbjudande: Klippkort, presentkort giltighetstid 1 år, kan inte bytas mot kontanter:

Här är några av de priser och tjänster som erbjuds för stresshantering och livscoaching, coachning.

Du kan betala med Swish till VILJA nöjda kunder & ledare: 123 0563197 eller bg 200-3606 alternativt med Klarna, via Boka Direkt. Kom ihåg att ange ditt namn samt kontaktuppgifter, telefonnummer, e-postadress så att vi kan skicka ditt klippkort/presentkort. Tack för hjälpen.

Plats: online, i lokalen, telefonsamtal eller promenad:

60 minuters provsession med samtal och övningar: 900 kr (ord. 1 090 kr)

Paketpris för tre sessioner, vardera på 60 minuter: 2 890 kr (ord. 3 270 kr)

Paketpris för fem sessioner, vardera på 60 minuter: 4 590 kr (ord.5,450kr)

Detta ger dig olika alternativ att välja mellan beroende på dina behov och hur du föredrar att ta emot stöd och vägledning när det gäller livscoachning, stresshantering eller coachning. Vilken tjänst och upplägg passar dig bäst?

Frågor? Välkommen hör av dig; 0706-168270, +46 706 168270, info@vilja.biz

Var rädd om dig!

Hälsningar,

Elisabeth

Rulla till toppen