Har du tröttnat på stress och oro? Ta effektiv kontroll med VILJA – 15% rabatt

VILJA är platsen där din hälsa och välbefinnande prioriteras. Med fokus på att skapa förändring och ge dig verktygen att ta kontroll över ditt mående, privat och professionellt, är du varmt välkommen att boka tid hos VILJA . Ge bort omtanke till dig själv eller en vän.

Stress och sömnbrist kan ha allvarliga konsekvenser för både din fysiska och mentala hälsa samt din ekonomi och arbetsförmåga. Prioritera god sömnkvalitet och hantera stressen för att upprätthålla en balanserad livsstil som främjar välbefinnande.

Erbjuder: Stresshantering, personlig coach, livscoach, samtalsterapi, chefsstöd samt föreläsningar (skräddarsyr upplägg efter ditt behov).

Med över 25 års erfarenhet inom individuellt och grupporienterat förändringsarbete, både nationellt och internationellt, är du i trygga händer hos VILJA. För mer information, öppettider, plats, priser, erbjudanden, upp till 15% rabatt till och med 5 juli-24 på klippkort och presentkort, besök gärna vår bokningssida: BokaDirekt

Du betalar enkelt till VILJA (VILJA nöjda kunder & ledare) med Swish 123 056 31 97 eller bg 200-3606. Kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka klippkort eller presentkort antingen fysiskt eller via e-post – du bestämmer!

När du behöver stöd med förändring och/eller hjälp med stresshantering så tveka inte att höra av dig, varmt välkommen.

Kontakta oss på (+46 706 16 82 70), 0706-168270 eller info@vilja.biz. Att använda ditt friskvårdsbidrag är ett utmärkt sätt att investera i din hälsa. Ta hand om dig själv – var rädd om dig!

Om VILJA

Priser: 15% rabatt, gäller till och med 5 juli-24. Klippkort, presentkort giltighetstid 1 år, kan inte bytas mot kontanter:

Här är några av de priser och tjänster som erbjuds för stresshantering och coaching. Plats: online, i lokalen, telefonsamtal eller promenad:

60 minuters provsession med samtal och övningar: 900 kr (ord. 1 090 kr)

Paketpris för tre sessioner, vardera på 60 minuter: 2 890 kr (ord. 3 270 kr)

Paketpris för fem sessioner, vardera på 60 minuter: 4 590 kr (ord.5,450kr)

Detta ger dig olika alternativ att välja mellan beroende på dina behov och hur du föredrar att ta emot stöd och vägledning när det gäller stresshantering eller coachning. Vilken tjänst och upplägg passar dig bäst?

Hos VILJA strävar vi efter ett hälsosamt, inkluderande och jämlikt samhälle. Ett exempel på detta engagemang är som ledamot i styrelsen Attention Göteborg. En ideell förening som stödjer personer inom NPF-området. ”Attention är ett förbund som sprider kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), påverkar beslutsfattare och erbjuder gemenskap.”

Försäkringskassan: Rekord­många sjuk­skrivningar på grund av stress – Försäkringskassan (forsakringskassan.se)

Vi har fått fantastisk feedback från våra kunder. Tack till er värdefulla kunder både nya- och stamkunder:

”Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen träffat denna underbara , varma, engagerade och intressanta personen Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor . Så är det henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla. Ta hand om er.” Emma V. stamkund Göteborg.

”Elisabeth var med oss under en förmiddag och skapade direkt förtroende för att få personalen att öppna sig. Dagen syftade i att framförallt jobba med förändringsprocesser och lågaffektivt bemötande. Elisabeth är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Jag rekommenderar henne starkt.” Madeleine Marsh, Rektor Montessoriförskolan Trädet, Göteborg

Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen.
Hon anpassade föreläsningen bra utefter
specifika behov och frågor som uppstod under tiden.
” Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg

Att känna sig trött, vara stressad och oro att inte räcka till är vanligt i dagens hektiska samhälle.

Tips som kan hjälpa dig hantera dessa känslor och skapa mer balans i din vardag:

1. Prioritera egenvård: Ta dig tid varje dag för att göra något som ger dig glädje och lugn. Det kan vara att träna, läsa en bok, meditera eller gå ut i naturen.

2. Skapa tydliga gränser: Lär dig säga nej när du behöver det och sätt gränser för hur mycket du engagerar dig i olika aktiviteter.

3. Planera och organisera: Genom att ha en strukturerad planering för din tid kan du minska stressen över att känna att du inte hinner med allt.

4. Sök stöd: Prata med nära vänner eller familjemedlemmar om dina känslor och be om hjälp om du behöver det. Ibland kan även professionell hjälp vara guld värt.

5. Fysisk aktivitet: Regelbunden motion har visat sig minska stressnivåerna och öka välbefinnandet. Hitta en träningsform som passar just dig.

6. Andnings- och avslappningsövningar: Öva på djupandningstekniker eller mindfulness för att lugna sinnet när stressen blir överväldigande.

7. Var närvarande: Fokusera på nuet istället för att grubbla över det som har hänt eller vad som ska komma i framtiden.

Genom att implementera dessa tips kan du successivt minska din stressnivå, hantera oro samt återfå kontrollen över ditt mående och livsstil.

”Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra”.
Nalle Puh

Podcast EBs´VILJA: Söndag – om stress – förändringsarbete

Ser fram emot att hjälpa dig att må bra, varmt välkommen! Frågor? Hör av dig: (+46 706 168270), 0706-168270, info@vilja.biz

Hälsningar,

Elisabeth

Rulla till toppen