Lev nu – 1 ta effektiv kontroll med VILJA må bra

Som Laleh sjunger ”En stund på jorden”, tänkvärt – lev nu. Tack Laleh.

Livet i med- och motgång. Hur mår du? Hur har du det? Lever du det liv du vill leva eller gör du bara? Dagar, blir till veckor som blir till år…

Dags att förändra och bryta mönster som inte är bra för dig? Jag har mer än 20 års erfarenhet av förändringsarbete individuellt och i grupper, nationellt och internationellt, förstår och hjälper dig.

Varmt välkommen till VILJA må bra var rädd om dig. Du når mig Elisabeth på mobilnummer +46 706 168270, 0706-168270.

Kontakt

Boka tid – priser – rabatt, erbjudanden:

BokaDirekt

Priser, erbjudande: Klippkort, presentkort giltighetstid 1 år, kan inte bytas mot kontanter:

Här är några av de priser och tjänster som erbjuds för stresshantering och livscoaching, coachning.

Du kan betala med Swish till VILJA nöjda kunder & ledare: 123 0563197 eller bg 200-3606 alternativt med Klarna, via Boka Direkt. Kom ihåg att ange ditt namn samt kontaktuppgifter, telefonnummer, e-postadress så att vi kan skicka ditt klippkort/presentkort. Tack för hjälpen.

Plats: online, i lokalen, telefonsamtal eller promenad:

60 minuters provsession med samtal och övningar: 900 kr (ord. 1 090 kr)

Paketpris för tre sessioner, vardera på 60 minuter: 2 890 kr (ord. 3 270 kr)

Paketpris för fem sessioner, vardera på 60 minuter: 4 590 kr (ord.5,450kr)

Detta ger dig olika alternativ att välja mellan beroende på dina behov och hur du föredrar att ta emot stöd och vägledning när det gäller stresshantering eller coachning. Vilken tjänst och upplägg passar dig bäst?

Hos VILJA strävar vi efter ett hälsosamt, inkluderande och jämlikt samhälle. Ett exempel på detta engagemang är som ledamot i styrelsen Attention Göteborg. En ideell förening som stödjer personer inom NPF-området. ”Attention är ett förbund som sprider kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), påverkar beslutsfattare och erbjuder gemenskap.”

”Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan  du inte leva utan henne.
I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth.
Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.
Ta hand om er.”

Emma V. stamkund Göteborg 

”Elisabeth var med oss under en förmiddag och skapade direkt förtroende för att få personalen att öppna sig. Dagen syftade i att framförallt jobba med förändringsprocesser och lågaffektivt bemötande. Elisabeth är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon med använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Jag rekommenderar henne starkt.”

MADELEINE  MARSH, REKTOR MONTESSORIFÖRSKOLAN 
TRÄDET,  GÖTEBORG

Fler referenser

Ser fram emot att hjälpa dig att må bra.

Hälsningar,

Elisabeth

Rulla till toppen