Tips 1 – Längtan efter förändring – ta kontroll med VILJA må bra

VILJA må bra erbjuder en skräddarsydd och personlig vägledning för att hjälpa dig att nå dina mål och förbättra ditt välmående. ViLJA erbjuder coaching, livscoachning, samtalsterapi och föreläsningar, Hjälper dig med att stärka din självkänsla och styrka för att skapa en ny karriär, en hälsosam och stressfri livsstil, eller en förnyad version av dig själv. All förändring och framgång börjar verkligen inom dig!

Ta chansen denna sommar och investera i dig själv, boka coaching, livscoaching, stresshantering eller konsultation.

Klippkort, presentkort giltighetstid 1 år, kan inte bytas mot kontanter:

Bokadirekt. Boka tid, priser, rabatter, erbjudanden, köp klippkort och presentkort. Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag.

Här är några av de priser och tjänster som erbjuds för stresshantering och livscoachning, coachning.

Plats: online, i lokalen, telefonsamtal eller promenad. Vad föredrar du?:

  • 60 minuters provsession med samtal och övningar: 900 kr (ord. 1 090 kr)
  • Paketpris för tre sessioner, vardera på 60 minuter: 2 890 kr (ord. 3 270 kr)
  • Paketpris för fem sessioner, vardera på 60 minuter: 4 590 kr (ord.5,450kr)

Detta ger dig olika alternativ att välja mellan beroende på dina behov och hur du föredrar att ta emot stöd och vägledning när det gäller livscoachning, stresshantering eller coachning. Vilken tjänst och upplägg passar dig bäst?

Du kan betala med Swish till VILJA nöjda kunder & ledare: 123 0563197 eller bg 200-3606 alternativt med Klarna, via Boka Direkt. Kom ihåg att ange ditt namn samt kontaktuppgifter, telefonnummer, e-postadress så att vi kan skicka ditt klippkort/presentkort. Tack för hjälpen.

Livscoach

Sommar och ledighet är en tid för avkoppling och återhämtning, men det är också viktigt att vara medveten om att stress och ohälsa kan öka under denna period. Genom att ta sig tid att varva ner och lyssna inåt kan vi bättre förstå hur vi mår både fysiskt och mentalt. Att prioritera sin hälsa och välbefinnande är avgörande för att kunna njuta av sommaren på bästa sätt. Så kom ihåg att ta hand om dig själv, unna dig pauser och skapa utrymme för avkoppling så att du kan ladda batterierna inför höstens utmaningar.

”Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan  du inte leva utan henne.
I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth.
Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.
Ta hand om er.”

Emma V. stamkund, Göteborg

”Jag har valt att gå till dig för att du är så himla bra på många sätt! När man kommer till lokalen så får du kunden att känna sig så välkommen. Du har fin ögonkontakt, sprider ett lugn och ett förtroende som är så skönt att ha när man vill slappna av. Du är väldigt service minded. Sedan är du väldigt lyhörd och verkligen frågar hur jag som kund vill ha det, och anpassar allt därefter. Så jag har bara gott att säga och tycker att du är hur bra som helst! ”

Zandra, stamkund, Göteborg
Referenser

Frågor? Hör av dig hjälper dig gärna: 0706-168270, +46 706 16 82 70, info@vilja.biz

Läs mer om VILJA må bra

Varmt välkommen, ser fram emot att hjälpa dig att må bra!

Hälsningar,

Elisabeth

”Elisabeth var med oss under en förmiddag och skapade direkt förtroende för att få personalen att öppna sig. Dagen syftade i att framförallt jobba med förändringsprocesser och lågaffektivt bemötande. Elisabeth är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon med använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Jag rekommenderar henne starkt.”

Madeleine Marsh, rektor Montessoriförskolan Trädet, Göteborg


Rulla till toppen