VILJAMABRA.se

Chefstöd Göteborg

Utveckla ledarskapet och stärk ditt team. Personlig och professionell support för ledare i Göteborgs dynamiska miljö.

Välkommen Till 

Ditt chefsstöd i Göteborg

Hej, jag är Elisabeth. Mitt i hjärtat av Göteborg skapar jag en trygg hamn för ledarskapsutveckling och chefsstöd. Jag förstår att med ledarskap kommer både utmaningar och möjligheter, och jag är här för att vara ditt bollplank och guide genom dessa tider. Som din partner i chefsutveckling, erbjuder jag personligt anpassade sessioner som ger dig verktygen att navigera ledarskapets komplexitet och främjar en kultur av framgång och välbefinnande inom din organisation.

Tillsammans utforskar vi dina utmaningar, definierar dina ledarskapsmål och skapar en handlingsplan som stärker både dig och ditt team. Jag erbjuder flexibelt chefsstöd som kan anpassas efter dina behov – vare sig det är genom personliga möten i min lokal i Göteborg, över digitala plattformar, via telefon eller under en uppfriskande promenad. Varje metod är utformad för att ge dig rymden att reflektera, växa och leda med förtroende.

Vad säger kunderna

Här är några av de recensioner jag har fått genom åren från nöjda kunder.

Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen. Hon anpassade föreläsningen bra utefter specifika behov och frågor som uppstod under tiden.

Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg

Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach


Katarina Johannesson, Art Director/Visual Communicator

Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.


Emma V. Stamkund Göteborg

Om chefsstöd

Att nå sin fulla potential som ledare kräver inte bara kunskap och kompetens, men även en förståelse för självledarskap och balans i livet. Som din personliga coach i Göteborg, specialiserad på chefsstöd, är jag engagerad i att guida och stödja dig på din ledarskapsresa. Jag kombinerar vetenskapligt stöd med praktiska metoder och djupgående insikt för att skapa en väg framåt som är skräddarsydd för just dina behov som chef och ledare.

Varje ledarskapsresa är unik och som din stöttepelare, erbjuder jag individuella coachingsessioner för att du ska kunna blomstra i din roll. Vi utforskar tillsammans utmaningar, stärker dina ledaregenskaper och utvecklar strategier som är hållbara och effektiva. Jag är här för att erbjuda dig verktygen och supporten som krävs för att du ska kunna leda med förtroende och klarhet.

Individuella chefsstöd-sessioner:

Varje möte är en chans att fördjupa dina ledarskapsfärdigheter och arbeta igenom utmaningar. Vi bygger på dina styrkor och identifierar områden för tillväxt

Strategier och metoder:

Jag erbjuder strategisk rådgivning och praktiska verktyg som mindfulness, konflikthantering och kommunikationstekniker.

Stöd och uppföljning:

Din utveckling som ledare är en kontinuerlig process. Jag finns där för att ge dig det stöd och den uppmuntran som behövs för att navigera ledarskapets svängningar.

För dig som vill växa mer inom ledarskap

Vad innebär chefsstöd?

Chefsstöd är en skräddarsydd process som fokuserar på att utrusta dig med verktygen för effektivt ledarskap och personlig utveckling. Det är en samarbetsorienterad relation där jag, som din personliga ledarskapscoach i Göteborg, erbjuder stöd, insikt och strategier för att navigera genom ledarskapets utmaningar och möjligheter. Genom att utveckla självledarskap och förstå nya perspektiv, skapar vi tillsammans en grund för ditt ledarskap och framgång.

Hur kan chefsstöd gynna dig?

Genom chefsstöd får du möjligheten att fördjupa dina ledarskapskompetenser och definiera din vision som ledare. I en värld full av utmaningar och snabba skiften, erbjuder jag dig som ledare i Göteborg, en plats för reflektion och strategiskt fokus. Vi arbetar tillsammans för att hitta och utveckla din unika ledarstil och säkra kursen mot de mål som ger mening och drivkraft till din och organisationens tillväxt.

Resultat av chefsstöd

Tydlig insikt i dina ledarskapsmål och visioner.
Verktyg för att hantera utmaningar och leda förändringar.
Förbättrade strategier för teambyggande och konflikthantering.
Stärkta kommunikationsfärdigheter för att effektivt leda och inspirera.
En hållbar balans mellan professionella krav och personligt välbefinnande.

Chefsstöd: Navigera genom ledarskapets ansvarsområden

Chefsstöd ger dig verktygen för att hantera de mångfacetterade ansvarsområden som en ledarroll innebär. Genom att fördjupa din förståelse för dina egna beteendemönster och reaktioner, stärker vi din förmåga att leda med självförtroende och klarhet.

Mål och Vision:

Jag hjälper dig att definiera och kommunicera tydliga mål och visioner för ditt team, vilket främjar en gemensam riktning och mening.

Beslutsförfattande

Stärk din förmåga att fatta välgrundade beslut även under press.

Konflikthantering

Lär dig metoder för att konstruktivt hantera och lösa konflikter inom ditt team.

Teambyggande

Utveckla strategier för att skapa ett starkt och sammanhållet team som arbetar mot gemensamma mål.

Boka ditt chefsstöd

Är du redo att stärka ditt ledarskap? Som din guide till professionellt chefsstöd i Göteborg, erbjuder jag personligt anpassade strategier för att du ska nå din fulla potential som ledare. Kontakta mig för att diskutera dina behov och hur vi kan arbeta tillsammans mot dina ledarskapsmål. Skicka epost till info[@]vilja.biz

Ring mig direkt på

0706-168270

Vanliga frågor

Här hittar du flera av de mest vanliga frågorna kring stresshantering.

Har du fortfarande frågor

Om du forfarande har frågor är du välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig

Lokalen ligger i en lugn miljö.

Address

Pilgatan 2A, Haga
413 01 Göteborg.

Telefon

0706-168270

Email

info(AT)vilja.biz

Rulla till toppen