VILJAMABRA.se

Samtalsterapi Göteborg

Ett steg mot inre klarhet. Utforska ditt inre och hitta balansen i livet med professionell samtalsterapi i hjärtat av Göteborg.

Välkommen Till 

Samtalsterapi med Elisabeth

Hej, jag är Elisabeth. I Göteborgs lugna och trygga atmosfär, erbjuder jag ett säkert utrymme för samtalsterapi och inre utforskning – din partner för emotionell och mental välbefinnande. Som din samtalsterapeut är jag här för att lyssna och ge stöd på din resa mot inre harmoni och självinsikt.

Tillsammans utforskar vi de känslor och erfarenheter som formar ditt liv, identifierar mönster som inte längre tjänar dig, och arbetar mot djupare självförståelse och förändring. Jag använder mig av empatiskt lyssnande och evidensbaserade samtalsmetoder för att främja insikt, läkning och personlig tillväxt.

Vad säger kunderna

Här är några av de recensioner jag har fått genom åren från nöjda kunder.

Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen. Hon anpassade föreläsningen bra utefter specifika behov och frågor som uppstod under tiden.

Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg

Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach


Katarina Johannesson, Art Director/Visual Communicator

Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.


Emma V. Stamkund Göteborg

Om samtalsterapi

Att finna harmoni och förståelse för sig själv är en väsentlig del av att må bra. Samtalsterapi är en process som erbjuder dig en chans att utforska dina tankar och känslor i en stöttande miljö. Som din samtals terapeut i Göteborg är jag engagerad i att erbjuda dig ett tryggt utrymme där vi tillsammans kan arbeta genom livets utmaningar och din personliga utveckling. Genom att använda mig av lyhördhet och professionella samtalsmetoder bygger vi en förståelse för dina upplevelser och arbetar mot att främja ditt välbefinnande.

Varje person är unik, och därför är varje terapisession anpassad efter dina specifika behov och livssituation. Min roll är att ge dig stöd och verktyg som behövs för att du ska kunna blomstra och hitta vägar framåt. Detta är vad du kan förvänta dig:

Individuella samtalssessioner:

Varje session är en möjlighet att utforska dina känslor och tankemönster i en förtrolig och icke-dömande miljö. Vi kommer att arbeta igenom svårigheter och hitta strategier som hjälper dig att hantera och förstå dina känslor och reaktioner.

Empatiskt stöd och tekniker:

Jag erbjuder en empatisk närvaro och använder mig av tekniker som kognitiv beteendeterapi och mindfulness för att hjälpa dig att hantera stress, ångest och andra känslomässiga utmaningar.

Stöd och uppföljning:

Ditt psykiska välbefinnande är en kontinuerlig process. Jag ger dig det stöd och de verktyg du behöver för att hantera livets svängningar och säkerställa att du har resurserna att fortsätta växa även mellan våra sessioner.

För dig som söker djupare förståelse

Vad innebär samtalsterapi?

Samtalsterapi är en process där du får utrymme att utforska och förstå dina tankar, känslor och beteenden i en skyddad miljö. Det är en samarbetsorienterad relation där jag, som din terapeut i Göteborg, lyssnar och erbjuder stöd. Genom terapin arbetar vi mot att främja din mentala hälsa och att hitta vägar till personlig tillväxt och helande.

Hur kan samtalsterapi gynna dig?

Genom samtalsterapi får du hjälp att hantera och förstå komplexa känslor och utmanande livssituationer. I vår terapi i Göteborg skapar vi ett avbrott från vardagens stress och ger dig en plats för reflektion. Vi utforskar tillsammans ditt inre landskap och arbetar mot att uppnå en djupare självkännedom och inre frid.

Resultat av samtalsterapi

Bättre förståelse för dina känslomässiga behov och reaktioner.
Utvecklade strategier för att hantera ångest, stress och andra emotionella utmaningar.
Förbättrade relationer genom ökad kommunikationsförmåga och empati.
Ökad känsla av kontroll och balans i ditt personliga och professionella liv.

Vad kan samtalsterapi göra för dig?

Att upptäcka och läka är en resa som handlar om mycket mer än att bara lösa problem; det handlar om att förstå ditt inre jag, bearbeta känslor och hitta personlig frid. Som din samtalsterapeut i Göteborg är jag dedikerad till att vara vid din sida på denna resa. Genom att utforska och förstå dina erfarenheter och känslor skapar vi tillsammans en väg framåt som är anpassad för dina unika behov och omständigheter.

Insikt och Förståelse:

Att bygga en djupare förståelse för dina egna beteendemönster och emotionella reaktioner är kärnan i samtalsterapin. Genom reflektion och dialog hjälper jag dig att identifiera och bearbeta underliggande känslor och tankar.

Verktyg för Självhjälp:

Jag tillhandahåller metoder och tekniker som mindfulness och kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att hantera dagliga stressorer och främja mental återhämtning.

Balans och Välbefinnande:

Tillsammans arbetar vi för att skapa en hållbar balans i ditt liv genom att adressera arbets- och livsstress samt utveckla strategier för personlig välfärd.

Kommunikation och Relationer:

Vi utforskar hur du kommunicerar och interagerar med andra för att förbättra dina relationer och bygga starkare sociala band. Effektiva kommunikationsfärdigheter och empati är grundläggande för att bygga en förstående och stödjande miljö runt dig.

Boka din tid för samtalsterapi

Är du redo att börja din resa mot emotionell välbefinnande? Jag är här för att ge dig professionellt stöd i Göteborg. Kontakta mig på info[@]vilja.biz för att påbörja din väg mot inre balans.

Ring mig direkt på

0706-168270

Vanliga frågor

Här hittar du flera av de mest vanliga frågorna kring samtalsterapi.

Har du fortfarande frågor

Om du forfarande har frågor är du välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig

Lokalen ligger i en lugn miljö.

Address

Pilgatan 2A, Haga
413 01 Göteborg.

Telefon

0706-168270

Email

info(AT)vilja.biz

Rulla till toppen