Tjänster

Mina tjänster

01

Stresshantering

För att hantera stress på ett hälsosamt sätt, kan vi utforska olika metoder såsom avslappningstekniker, mindfulness och stresshantering för att minska din stressnivå och öka livskvaliteten. Tillsammans kan vi arbeta mot en balanserad och harmonisk livsstil som främjar välbefinnande och inre lugn.

02

Personlig Coach

Jag stöttar dig i din personliga utveckling genom att ge dig verktyg och råd för att sätta och nå dina mål, övervinna hinder och kontinuerligt utveckla dina styrkor. Tillsammans kommer vi att utforska och expandera din fulla potential för att uppnå den framgång och tillfredsställelse du förtjänar. Du är på väg att göra fantastiska framsteg och jag är här för att stödja och guida dig på hela din resa mot personlig tillväxt och självförverkligande.

03

Livscoach

Vägledning genom din livsresa, hjälp att finna mening och passion, förändra det du önskar, skapa det liv du strävar efter. Med råd och stöd kan du utforska din inre värld, främja personlig tillväxt och uppnå bestående förändring. Gemensamt kan vi forma en meningsfull och lyckosam livsstil enligt dina drömmar och ambitioner.

04

Samtalsterapi

Ett tryggt och professionellt samtalsstöd erbjuds för att ventilera tankar, bearbeta upplevelser och hitta nya perspektiv. Oavsett om det gäller stress, ångest, relationsproblem eller andra utmaningar, ges en säker och stödjande miljö för att utforska behov och målsättningar tillsammans. Beprövade tekniker och metoder används för att hantera och övervinna svårigheter med stöd på resan mot välbefinnande och personlig tillväxt. Tillsammans kan en meningsfull förändring skapas i ditt liv.

05

Chefsstöd

Jag ger dig professionellt stöd och rådgivning i din chefsroll, genom att hjälpa dig att utveckla och stärka ditt ledarskap. Jag hjälper dig även att hantera olika utmaningar och konflikter som kan uppstå på arbetsplatsen, samtidigt som vi arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla ett positivt och hälsosamt arbetsklimat för dig och ditt företag.

06

Föreläsningar företag

För företag och organisationer håller jag inspirerande och engagerande föreläsningar. Min expertis omfattar ämnen som stresshantering, hälsa, motivation och personlig utveckling. Genom att använda interaktiva metoder och verktyg skapar jag en dynamisk och givande upplevelse för deltagarna. Med mina anpassade presentationer hjälper jag människor att få insikter och praktiska verktyg för att främja deras välbefinnande och framgång.

Elisabeth är en otroligt inspirerande coach. Hennes positiva energi och dedikation hjälpte mig att hitta nya verktyg för att hantera min stress och nå mina mål.

Emma Andersson
Kontakta mig

Börja din resa mot ett bättre välmående

Rulla till toppen