transformerande föreläsningar

Föreläsningar

Låt mig hjälpa ert team att blomstra genom personlig insikt och professionell utveckling. Mina interaktiva sessioner är designade för att inspirera, utbilda och skapa bestående förändring.

Välkommen Till Elisabeths föreläsningar

Förändra med kunskap

Hej, jag är Elisabeth. I hjärtat av Göteborg öppnar jag dörrarna till utveckling och samarbete genom mina specialanpassade föreläsningar. Jag brinner för att bidra till ert företags eller förenings välbefinnande och framgång. Låt oss utforska era visioner och tillsammans skapa en strategi som speglar era ambitioner och mål.

Med ämnen som spänner från stresshantering till karriärutveckling, designar jag varje session för att resonera med er organisations unika dynamik. Välj ett upplägg som passar er – en halvtimmes introduktion eller en heldags fördjupning. Jag är här för att inspirera och utrusta er med verktygen för hållbar förändring.

Vad säger kunderna

Här är några av de recensioner jag har fått genom åren från nöjda kunder.

Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen. Hon anpassade föreläsningen bra utefter specifika behov och frågor som uppstod under tiden.

Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg

Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach


Katarina Johannesson, Art Director/Visual Communicator

Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.


Emma V. Stamkund Göteborg

Om föreläsningar för utveckling

För företag och föreningar som siktar högt erbjuder jag föreläsningar som verkligen gör skillnad. I hjärtat av Göteborg skapar jag engagerande och tankeväckande sessioner som är anpassade för att möta era unika behov och mål. Tillsammans tar vi oss an era utmaningar och omvandlar dem till möjligheter för tillväxt och sammanhållning.

Varje föreläsning är en unik chans att stärka både individen och gruppen, att inspirera till nya höjder och att cementera en kultur av framgång och välbefinnande inom ert team.

Skapa Engagemang:

Interaktiva och engagerande föreläsningar som väcker nyfikenhet och initiativ.

Tillväxt & Utveckling:

Strategier som lyfter fram teamets styrkor och främjar kontinuerlig utveckling.

Anpassade Lösningar:

Varje föreläsning är skräddarsydd för att passa just ert team och era mål.

För er som vill inspireras och utvecklas

Vad innebär en föreläsning med mig?

Som föreläsare är min drivkraft att inspirera dig och dina kollegor att nå er fulla potential. Jag erbjuder skräddarsydda föreläsningar där vi tillsammans utforskar ämnen som stresshantering, grupputveckling och personlig hälsa. Med över 20 års erfarenhet av att leda och utbilda, ger jag insikter och verktyg som stärker individer och team i både med- och motgång.

Hur kan en föreläsning med mig gynna er?

Genom mina föreläsningar får ni möjlighet att dyka djupt i ämnen som är kritiska för ert välbefinnande och framgång. Jag brinner för att ge nya perspektiv som utmanar er att tänka annorlunda och agera proaktivt. Vare sig det är en 30 minuters introduktion eller en heldags workshop, är mitt mål att ni ska lämna med en känsla av förnyad energi och klarhet.

Vilka ämnen kan ni välja mellan?

Stresshantering
Grupputveckling och förändringsarbete
Kundservice och kundupplevelse
Hälsa och välbefinnande
Omställning och anpassning
Livets utmaningar
Karriärutveckling och arbetsliv

Vilket upplägg passar er bäst?

Jag är flexibel och nyfiken på att höra era behov för att kunna erbjuda det format som bäst passar er. Här är några av de upplägg jag erbjuder:

  • 30 minuters introduktion till ett valt ämne
  • En uppstart eller avdelningsmöte anpassat för ert företag eller grupp
  • 60 minuters föreläsning för att fördjupa kunskap och insikt
  • Halv- eller heldagsprogram för en omfattande och interaktiv upplevelse


Alla föreläsningar är tillgängliga både live och digitalt för att passa er situation. Kontakta mig för en offert – låt oss designa en föreläsning som är anpassad för just er.

Föreläsningar som förändrar

Upptäck kraften i inspirerande tal som kan transformera ert företag eller organisation. Med en föreläsning anpassad för er unika situation, utforskar vi tillsammans nya perspektiv och strategier som leder till konkret utveckling och förbättrad gruppdynamik. Här är några av de områden där mina föreläsningar gör skillnad:

Ledarskap och teambuilding:

Bygg starka ledare och sammanhållna team genom föreläsningar som fokuserar på att utveckla ledarskapsfärdigheter och främja en positiv teamkultur. Vi utforskar hur man skapar förtroende, motiverar andra och leder med empati.

Mål och strategi:

Sätt upp och uppnå era kollektiva mål. Jag hjälper er att skapa en vision och en praktisk vägkarta som engagerar varje medlem i ert team och driver hela organisationen framåt.

Arbetsmiljö och välbefinnande:

En hälsosam arbetsmiljö är grundläggande för framgång. Jag ger insikter i hur man kan främja ett hälsosamt arbetsklimat som minskar stress och ökar produktiviteten.

Kommunikation och kundrelationer:

Utveckla er förmåga att kommunicera effektivt både internt och med kunder. Starka kommunikationsfärdigheter är avgörande för framgång i alla aspekter av verksamheten.

Boka en transformerande föreläsning

Är ditt företag eller din organisation redo att ta nästa steg? Som expert på personalutveckling och organisationstillväxt är jag här för att ge nytt bränsle till ert team i Göteborg. Skicka e-post till info[@]vilja.biz för att skapa en skräddarsydd föreläsning som möter era unika behov.

Ring mig direkt på

0706-168270

Vanliga frågor

Här hittar du flera av de mest vanliga frågorna kring föreläsningar.

Har du fortfarande frågor

Om du forfarande har frågor är du välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig

Lokalen ligger i en lugn miljö.

Address

Pilgatan 2A, Haga
413 01 Göteborg.

Telefon

0706-168270

Email

info(AT)vilja.biz

Rulla till toppen