Med kraften tillsammans

Stresshantering Göteborg

Hitta Din Balans i Vardagen med Elisabeths Expertis

Välkommen Till 

Din resurs för stresshantering

Hej, jag är Elisabeth. Mitt i Göteborgs livliga takt finner du VILJA må bra™ – din fristad för att stilla sinnet och återta kontrollen över din vardag. Jag är här för att bistå dig på din resa mot ett balanserat och hälsosamt liv, fri från den belastning stressen kan medföra.

Vad säger kunderna

Här är några av de recensioner jag har fått genom åren från nöjda kunder.

Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen. Hon anpassade föreläsningen bra utefter specifika behov och frågor som uppstod under tiden.

Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg

Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach


Katarina Johannesson, Art Director/Visual Communicator

Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.


Emma V. Stamkund Göteborg

Personlig stresshantering

Stress är inte bara en känsla; det är en fysisk och psykologisk respons som kan påverka allt från din mentala klarhet till din fysiska hälsa. Jag kombinerar en vetenskaplig förståelse för stress med praktiska, handfasta metoder och skapar en handlingsplan som är personligt anpassad för just dina behov och din livssituation.

Din väg till ett mindre stressat liv är unik, och jag är här för att ge dig de verktyg och den support du behöver. Här är vad du kan förvänta dig:

Individuella mötessessioner

Vi börjar med att identifiera vad som orsakar din stress. Sedan utvecklar vi strategier som är anpassade efter just dina omständighete

Verktyg och tekniker

Jag lär dig praktiska övningar och tekniker som du kan väva in i din dagliga rutin för att hantera och förebygga stress.

Uppföljning och support:

Ditt välmående är en resa, inte en destination. Jag erbjuder kontinuerlig uppföljning för att säkerställa att du gör hållbara framsteg och finner långsiktig balans.

För dig som vill veta mer

Vad är stress?

Stress är en naturlig fysisk och psykologisk reaktion på situationer som uppfattas som utmanande eller hotfulla. Kroppen svarar genom att frigöra hormoner som adrenalin och kortisol, vilket förbereder oss för ‘fight or flight’-responsen. Denna reaktion var avgörande för våra förfäders överlevnad, men i vårt moderna samhälle, där hoten ofta är mindre direkta, kan denna konstanta aktivering leda till fysisk och psykisk utmattning.

Hur påverkar stress oss?

Kortsiktig stress kan vara en kraftfull drivkraft, men när den blir kronisk kan det ha skadliga effekter på vår hälsa.

Stress kan också påverka vår förmåga att tänka klart, fatta beslut och interagera effektivt med andra, vilket minskar vår övergripande livskvalitet.

Kronisk stress kan leda till en rad hälsoproblem, inklusive:

Hjärt- och kärlsjukdomar.
Sömnproblem och utmattning.
Matsmältningsproblem.
Nedsatt immunförsvar.
Ångest och depression.

Vad kan vi göra åt det?

Nyckeln till att hantera stress ligger i att lära sig att känna igen dess tecken och att utveckla effektiva strategier för att hantera den. Här är några steg vi kan ta:

Självmedvetenhet:

Genom att bli mer medveten om de situationer som utlöser din stress kan du börja arbeta med att ändra din reaktion till dem.

Andning och avslappning:

Enkla andningsövningar och avslappningstekniker kan vara oerhört effektiva för att minska stress på plats.

Fysisk aktivitet:

Regelbunden motion är en kraftfull stressreducerare och kan förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande.

Ge uttryck för dina känslor:

Att prata om det som stressar dig med en vän, familjemedlem eller coach kan hjälpa dig att se problemen i ett nytt ljus och hitta lösningar.

Boka din förändring

Är du redo att ta kommandot över din stress? Jag är redo att leda dig. Skicka epost till info[@]vilja.biz

Ring mig direkt på

0706-168270

Vanliga frågor

Här hittar du flera av de mest vanliga frågorna kring stresshantering.

Har du fortfarande frågor

Om du forfarande har frågor är du välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig

Lokalen ligger i en lugn miljö.

Address

Pilgatan 2A, Haga
413 01 Göteborg.

Telefon

0706-168270

Email

info(AT)vilja.biz

Rulla till toppen