VILJAMABRA.se

Livscoach Göteborg

Upptäck din fulla potential och gör dina drömmar till verklighet. Börja din resa mot personlig tillväxt i Göteborgs dynamiska atmosfär.

Välkommen Till 

Din livscoach i Göteborg

Hej, jag är Elisabeth. I Göteborgs lugna och trygga atmosfär, erbjuder jag ett säkert utrymme för samtalsterapi och inre utforskning – din partner för emotionell och mental välbefinnande. Som din samtalsterapeut är jag här för att lyssna och ge stöd på din resa mot inre harmoni och självinsikt.

Tillsammans utforskar vi de känslor och erfarenheter som formar ditt liv, identifierar mönster som inte längre tjänar dig, och arbetar mot djupare självförståelse och förändring. Jag använder mig av empatiskt lyssnande och evidensbaserade samtalsmetoder för att främja insikt, läkning och personlig tillväxt.

Vad säger kunderna

Här är några av de recensioner jag har fått genom åren från nöjda kunder.

Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen. Hon anpassade föreläsningen bra utefter specifika behov och frågor som uppstod under tiden.

Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg

Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach


Katarina Johannesson, Art Director/Visual Communicator

Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.


Emma V. Stamkund Göteborg

Om Livscoaching

Att utforska och förbättra sitt liv är en spännande resa som innebär mer än att bara sätta och uppnå mål; det handlar om att upptäcka vem du är, skapa en vision för ditt liv och finna balans och syfte. Som din livscoach i Göteborg är jag här för att gå vid din sida genom denna upptäcktsfärd. Tillsammans använder vi vetenskapligt stödda metoder och djup personlig insikt för att skapa en livsplan som är skräddarsydd för dig och dina unika omständigheter.

Din resa är individuell och unik, och som din guide är jag engagerad i att ge dig de verktyg och det stöd som behövs för att du ska kunna navigera livets komplexitet och blomstra. Här är vad du kan förvänta dig:

Personliga utvecklingssessioner:

Varje session är en möjlighet att fördjupa din förståelse för dig själv och din plats i världen. Vi identifierar dina passioner, värderingar och drömmar och skapar en väg framåt som hjälper dig att leva ett mer autentiskt och uppfyllande liv.

Verktyg och strategier:

Jag erbjuder dig ett utbud av personliga utvecklingsverktyg och strategier som är designade för att stärka dig på din resa. Detta inkluderar målsättningsövningar, tidshanteringstekniker och personliga styrketester.

Stöd och uppmuntran:

Livscoaching är en kontinuerlig process. Jag är här för att ge dig stöd och uppmuntran som hjälper dig att hålla fokus på din utveckling och att övervinna eventuella hinder på vägen.

För dig som söker riktning i livet

Vad innebär det att ha en livscoach?

Att arbeta med en livscoach innebär att du får en partner i din strävan efter personlig utveckling. Som en erfaren livscoach i Göteborg är jag engagerad i att hjälpa dig att uppnå balans, hitta din riktning och förverkliga de drömmar som ligger dig närmast hjärtat.

Hur kan en livscoach hjälpa mig att nå min potential?

I vårt samarbete utforskar vi dina livsmål och aspireringar. Med mig som din livscoach får du stöd att identifiera vad som hindrar dig och vi arbetar tillsammans för att övervinna dessa hinder. Vårt mål är att du ska känna dig stärkt och klar över dina nästa steg i livet, både personligt och professionellt.

Vilka resultat kan jag förvänta mig från samarbetet med en livscoach?

En ökad förståelse för dina värderingar och hur de påverkar dina livsval.
Klarhet över dina mål och en praktisk plan för att nå dem.
Personlig tillväxt genom att utveckla nya färdigheter och beteenden.
Förbättrade relationer genom effektivare kommunikation och ömsesidig förståelse.
Tekniker för att hantera daglig stress och främja ett välbefinnande som varar.

Vad kan en livscoach göra för dig i Göteborg?

Att arbeta med en livscoach innebär att du tar ett medvetet kliv mot personlig utveckling och självförståelse. Mitt i Göteborgs inspirerande miljö erbjuder jag en process där vi tillsammans upptäcker din inre potential och riktar om kursen mot dina drömmar och ambitioner. Här är en inblick i den process som livscoaching kan innefatta:

Självinsikt

Vi inleder med att utforska dina inre drivkrafter och avtäcka dina djupaste värderingar, vilket utgör grunden för vår resa.

Mål och Handlingsplan

Utifrån din nyfunna självinsikt definierar vi dina personliga och professionella mål. Tillsammans skapar vi en handlingsplan som inte bara är inspirerande utan också praktisk och genomförbar.

Balans och Välbefinnande

Vi arbetar för att hitta strategier som främjar balans i ditt liv, där arbete, fritid och personliga relationer stöder varandra för ditt övergripande välbefinnande.

Kommunikation och Relationer

Vi fokuserar på att utveckla din förmåga att kommunicera effektivt och bygga starka, stödjande relationer, både i personliga och professionella sammanhang.

Boka din tid med en livscoach

Är du redo att nå nya höjder i personlig utveckling? Som din livscoach i Göteborg är jag här för att vägleda dig mot ett mer meningsfullt och balanserat liv. Skicka e-post till info[@]vilja.biz för att börja din resa mot självupptäckt och personlig tillväxt.

Ring mig direkt på

0706-168270

Vanliga frågor

Här hittar du flera av de mest vanliga frågorna kring livscoaching.

Har du fortfarande frågor

Om du forfarande har frågor är du välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig

Lokalen ligger i en lugn miljö.

Address

Pilgatan 2A, Haga
413 01 Göteborg.

Telefon

0706-168270

Email

info(AT)vilja.biz

Rulla till toppen