VILJAMABRA.se

Personlig Coach Göteborg

Framgångsrik utveckling med en personlig touch. Ta kontroll över din tillväxt och dina drömmar i Göteborgs hjärta.

Välkommen Till 

Din personliga coach för livsförändring

Hej, jag är Elisabeth. Mitt i Göteborgs pulserande hjärta erbjuder jag en plats för personlig tillväxt och utveckling – din partner för att navigera livets komplexiteter. Som din personliga coach är jag här för att stödja dig i din strävan efter framgång, balans och personlig välbefinnande.

Tillsammans utforskar vi dina mål, utmanar de hinder som står i vägen, och skapar en handlingsplan som leder till verklig förändring. Jag använder beprövade metoder för att hjälpa dig att hitta klarhet i dina val och stärka din förmåga att agera med självförtroende.

Vad säger kunderna

Här är några av de recensioner jag har fått genom åren från nöjda kunder.

Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen. Hon anpassade föreläsningen bra utefter specifika behov och frågor som uppstod under tiden.

Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg

Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach


Katarina Johannesson, Art Director/Visual Communicator

Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan du inte leva utan henne. I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth. Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.


Emma V. Stamkund Göteborg

Om personlig coachning

Att nå sin fulla potential är en resa som innebär mer än att bara uppnå mål; det handlar om att förstå sig själv, utvecklas och finna balans i livet. Som din personliga coach i Göteborg, är jag dedikerad till att guida dig genom denna resa. Genom att kombinera vetenskapligt stödda metoder med djup personlig insikt, skapar vi tillsammans en väg framåt som är skräddarsydd för dina unika behov och omständigheter.

Din resa är personlig och unik, och jag är här för att bistå dig med de verktyg och den support som behövs för att du ska blomstra. Här är vad du kan förvänta dig:

Individuella coaching-sessioner:

Varje session är en chans att fördjupa förståelsen för dig själv och de mål du strävar mot. Vi kommer att identifiera och arbeta igenom utmaningar, samt bygga på dina styrkor för att skapa en hållbar förändring i ditt liv.

Strategier och metoder:

Jag ger dig tillgång till beprövade strategier och metoder som kommer att stärka dig i vardagen och hjälpa dig att nå dina personliga och professionella mål.

Stöd och uppföljning:

Din tillväxt är en process och jag är här för att ge dig det stöd och den uppmuntran som behövs. Vi ser till att du har verktygen att fortsätta växa, även efter att våra sessioner avslutats.

För dig som vill växa mer

Vad innebär personlig coachning?

Personlig coachning är en transformerande process som fokuserar på att hjälpa dig att utvecklas och uppnå dina fulla potential. Det är en samarbetsorienterad relation där jag, som din coach, erbjuder stöd, insikt och strategier för att hjälpa dig att navigera genom livets utmaningar och möjligheter. Genom att utveckla självkännedom och utforska nya perspektiv, skapar vi tillsammans en grund för personlig tillväxt och framgång.

Hur kan personlig coachning gynna dig?

Genom personlig coachning ges du möjligheten att utforska och definiera vad som verkligen är viktigt för dig. I en värld full av distraktioner och oändliga val, erbjuder jag, som din coach i Göteborg, en plats för reflektion och fokus. Vi arbetar tillsammans för att hitta din inre kompass och sätta kursen mot de mål som ger dig mening och tillfredsställelse. Det är en djupgående process där vi ser på allt från dina karriärval till personliga relationer och självutveckling, alltid med syftet att skapa ett mer harmoniskt och balanserat liv.

Resultat av personlig coachning

Klart identifiera dina personliga och professionella mål.
Övervinna hinder som kan hindra din framgång.
Utveckla och stärka dina färdigheter i ledarskap och självledarskap.
Förbättra ditt sätt att kommunicera och bygga relationer.
Skapa en hållbar balans mellan arbete och privatliv.

Vad kan personlig coachning göra för dig?

Att finna sin bästa väg framåt i livet handlar om att förstå sig själv, sina mål och hur man bäst når dem. Här är några av de verktyg och metoder vi kommer att använda i din personliga coachningsprocess:

Självinsikt:

Att bygga en djupare självinsikt är kärnan i personlig utveckling. Genom coachning utforskar vi tillsammans dina värderingar, övertygelser och beteenden. Detta lägger grunden för att skapa förändringar som är meningsfulla och varaktiga.

Mål och handling:

Vi sätter upp klara och uppnåbara mål baserade på vad som verkligen är viktigt för dig. Sedan utvecklar vi en handlingsplan som inte bara inspirerar till förändring, utan som också är hållbar och realistisk.

Balans och välbefinnande:

Vi arbetar tillsammans för att hitta en hållbar balans mellan arbete, fritid och personlig välfärd. Genom att prioritera och skapa utrymme för återhämtning, kan du prestera på topp samtidigt som du upprätthåller ditt välbefinnande.

Kommunikation och relationer:

Effektiv kommunikation och starka relationer är grundläggande för personlig och professionell framgång. Vi utforskar strategier för att förbättra dina interpersonella färdigheter, vilket öppnar upp för djupare och mer givande förbindelser med andra.

Boka din utveckling

Är du redo att utforska din fulla potential? Jag är redo att vara din guide i Göteborg. Skicka epost till info[@]vilja.biz

Ring mig direkt på

0706-168270

Vanliga frågor

Här hittar du flera av de mest vanliga frågorna kring stresshantering.

Har du fortfarande frågor

Om du forfarande har frågor är du välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig

Lokalen ligger i en lugn miljö.

Address

Pilgatan 2A, Haga
413 01 Göteborg.

Telefon

0706-168270

Email

info(AT)vilja.biz

Rulla till toppen