VILJA logotyp_mobil
loading...

Boka mig för en föreläsning

"På ett inspirerande och tankeväckande sätt berättar jag om min egen väg till att förstå hur viktigt det är att skapa framgång inifrån. Och hur hälsa varit ett värdefullt inslag i mitt arbete med såväl privatpersoner som team och arbetsgrupper."

Min passion och mål är att få dig, vänner och kollegor att må bra! Det finns mycket att tala om och olika lösningar på upplägg. Föreslår därför att vi träffas, är nyfiken på att höra dina tankar och funderingar. 

Offert: skräddarsys och paketeras efter just ditt, dina kollegors och/eller företags behov. 


Föreläsningar. ämnen:
stresshantering, grupputveckling, förändringsarbete, kundservice,
hälsa, att vara människa,
jobb, karriär, omställning.

  • 30  min introduktion –  kick off eller avdelningsmöte på ditt företag eller andra  grupper eller sammanhang som du är engagerad i - på fritiden eller i ditt arbete.
  • 60 min föreläsning 
  • halvdag - heldag
  • skräddarsytt upplägg

Varmt välkommen, ser framemot att höra av dig.
Du når mig på mobil: 0706-168270, e-post: elisabeth@vilja.biz 

Hälsningar,

Elisabeth
Grundare & ägare VILJA må bra™


"Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach."

/ Katarina Johannesson,
Art Director/Visual Communicator
"who helps you solve creative problems"


"En av Sveriges bästa inspiratörer"


/ Hans Mauritz Ekström, Folkuniversitetet

 

VILJA må bra™ är en separat tjänst inom VILJA - nöjda kunder och ledare™, som har som mål att skapa hälsosamma och effektiva kundrelationer för framgångsrika företag. 

Läs mer om VILJA - nöjda kunder och ledare ...