VILJA logotyp_mobil

Tankar från kunder ...

"Elisabeth har en läkande effekt på människor. Har du träffat henne kan  du inte leva utan henne.
I flera år har jag haft förmånen att träffa denna underbara, varma, engagerade och intressanta personen, Elisabeth.
Om du behöver någon som pushar dig till nästa steg eller lyssnar och ger respons på dina tankar & känslor. Så är det till henne du skall vända dig till. Jag kan varmt rekommendera min livscoach till er alla.
Ta hand om er
""
/ Emma V. stamkund Göteborg 


"Elisabeth var med oss under en förmiddag och skapade direkt förtroende för att få personalen att öppna sig. Dagen syftade i att framförallt jobba med förändringsprocesser och lågaffektivt bemötande. Elisabeth är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon med använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Jag rekommenderar henne starkt."
Madeleine  Marsh, rektor Montessoriförskolan Trädet) 


"Elisabeth höll en föreläsning för mammorna i vår verksamhet kring stress och stresshantering. Elisabeth är mycket engagerad och inkluderande i sitt sätt att föreläsa och ser till att alla får chans att bidra till diskussionen.
Hon anpassade föreläsningen bra utefter
specifika behov och frågor som uppstod under tiden."

/ Malin Hagman, Fryshuset, Göteborg


"Jag har valt att gå till dig för att du är så himla bra på många sätt! När man kommer till lokalen så får du kunden att känna sig så välkommen. Du har fin ögonkontakt, sprider ett lugn och ett förtroende som är så skönt att ha när man vill slappna av. Du är väldigt service minded. Sedan är du väldigt lyhörd och verkligen frågar hur jag som kund vill ha det, och anpassar allt därefter. Så jag har bara gott att säga och tycker att du är hur bra som helst! :)"
/ Zandra, stamkund, Göteborg"Elisabeth har en härligt positiv energi som smittar av sig. När du träffar henne individuellt fokuserar hon helt på dig och vad du vill uppnå. I en grupp ser hon till att få igång en bra diskussion där så många som möjligt deltar. Elisabeth är engagerad och personlig och kommer ofta med konkreta förslag och exempel för att hjälpa dig nå ditt mål. Jag är mycket nöjd med Elisabeth som coach."
/ Katarina Johannesson,
Art Director/Visual Communicator
"who helps you solve creative problems"


 "Inkännande bemötande. Yrkeskunnig behandling! Tack
Tack igen. Du gav mig psykiskt och fysisk kraft. Jag promenerade normalt och trots en lång arbetsdag känner jag mig inte trött."
/ Jonas, stamkund     


"Elisabeth är lyhörd, omtänksam och ger alltid en bra behandling".
/ Anette M. stamkund


"Lyhörd anpassning till patientens
situation och effektiv behandling!
"
/ Jonas L, stamkund


"Elisabeth är så in lyssnande och professionell. Efter bara en behandling känns det mycket bättre i kroppen!"
Sara B. 


"Elisabeth är den absolut bästa massören jag varit hos. Hon är tillmötesgående, proffsig och uppfyller verkligen de behov och önskningar man har. Kan varmt rekommendera henne "
/ Mimmi V. stamkund, Göteborg


Elisabeth är en mycket skicklig massör. Hon är lyhörd och man blir mycket väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera en behandling hos henne.
Sophia T.


"Elisabeth är en fantastisk person som är både lyhörd och omtänksam."
/ Therese S.


Riktigt bra
/ Irené G.

Få terapeuter har den integritet som Elisabeth har. Hon är lyhörd för ens åkommor och ser helhetsbilden. Förutom välutförd behandling möts man alltid av ett leende.

/ ULf L 51 stamkund Göteborg"Kompetent med alltid ett leende på läpparna"
/Ulf L.


"Med värme, omtanke och professionalitet har Elisabeth en förmåga att se personen och se till helheten - inte bara ännu en ond rygg som skall behandlas. En egenskap som skapar förutsättning för att få ut optimalt av varje behandling. Jag besökte Elisabeth för behandling av nacke och rygg första gången 2011 och har sedan dess fått regelbunden behandling - en av de bästa investeringar jag gjort i mitt eget välbefinnande!"
/ Marcus, stamkund, Göteborg


"Elisabeth är en väldigt duktig och lyhörd massör. Det går alltid att anpassa behandlingen utifrån behovet just den dagen, men med tiden har hon lärt sig precis vad jag behöver. Man bemöts alltid av ett leende och går alltid därifrån med ett leende. På grund av detta har jag valt att komma tillbaka till Elisabeth i många år nu."
/ Andreas, stamkundJag hade en jättebra upplevelse! Blev bra omhändertagen och Elisabeth är väldigt lyhörd :) bara positivt!
/ Elin, stamkund, Göteborg 


"Elisabeth är lyhörd och jag känner stort förtroende för och litar på hennes integritet och professionalism. Hon är dessutom mycket bra på att lyfta fram det positiva i olika situationer.
/ Annika, stamkund, Göteborg, individuell coachning"En bra lärare är ett sätt att lyckas. Jag hade turen att träffa dig. Du har varit en så underbar vän och mitt största stöd, och jag kan inte vara mer tacksam mot dig. Glad lärardag!"#WorldTeachersDay #HappyTeachersDay
/ Parissa Abedini, elev


”Väldigt givande och hjälpsamt samtal. Det fick mig att inse flera saker som jag inte tänkte på innan, som har hjälpt mig att komma längre än vad jag trodde på en kort tid. Tack Elisabeth!” 
/ Nöjd kund, Göteborg"Elisabeth Bramfors har varit min lärare i ett år på kursen Lärarassistent. 
Elisabeth har varit en fantastisk lärare och mentor. Hon har alltid i alla väder ställt upp för varje elev i min klass. Hon har gjort mer än vad en lärare ska göra, hon har varit en förebild och visionär. Hon har hjälpt oss att nå en högre nivå av oss själva. Elisabeth har hjälpt oss att utvecklas och att nå våra mål.
Därför ska ni anlita/anställa Elisabeth för hon är guld värd."
/ Terés
 


"Jag har haft Elisabeth som lärare på lärarassistent utbildning, en fantastisk lärare.
Hon är tydlig på sina lektioner, positiv, hjälpsam och glad.
Elisabeth har varit ett stort stöd för oss elever, som en lärare ska vara.
Jag rekommenderar Elisabeth som lärare, lyhörd och hon är en toppen som lärare.
Jag har varit nöjd med att ha haft Elisabeth som lärare i min utbildning."

/ Kicki 

"En av Sveriges bästa inspiratörer"
/ Hans Mauritz Ekström,  Folkuniversitetet  "Hej Elisabeth! Tack för igår. Din behandling gjorde verkligen nytta! Jag kan gå normalt , är lite stel sedan tidigare men känner ingen smärta. Genom din flexibla inställning och anpassning av massagen till smärtan i lår och ljumske lyckades du  ge mig just den behandling som behövdes! Lyhört och professionellt! Det är ingen slump att jag gärna anlitar VILJA´s tjänster.
Ha det gott!"

Hälsningar
/ Jonas, stamkund


"Thank you so much for all your help, i was very glad to meet you and to find a job together that is suitable to me. The coaching was very very good to me and I got benfit too, I will not forget you and I will stay in touch  with you and tell you my nice news about my job in Stockholm."
/ Rana Khalife, Career coaching


"Kära Elisabeth!
Till dig, Min vackraste och skönaste lärare som finns på hela jordklotet.
Till dig varmt tack för de finaste orden.
Utan dig och ditt bemödande om mig skulle inte mitt lyckliga leende lysa upp mig.
Du blir alltid trött och du sover aldrig gott.
Jag undrar vad du får ut av allt det här.
Trötthet fyller dina ögon och din hjärna upptas av att tänka hela tiden.
Men ditt leende lämnar dig aldrig vad som än händer.
Jag har inte sett en så skön lärare som du.
Min tacksamhet är ingenting mot ditt slit under hela det här läsåret.
Du kommer att vara i mitt minne som en andra mamma till mig för jag glömmer aldrig den som lärde mig hur livet ser ut.
Jag hoppas allting alltid vara bra med dig o din familj."

/ Kram, Elahe


”Elisabeth är professionell i sin yrkesutövning och har hög integritet. Rekommenderar henne varmt.”
/ Lars Udd
Jobb/karriärcoachning


"Mycket avslappnande och proffsigt gjort. Jag var spänd innan massagen och det kändes mycket bättre efteråt. Tack Elisabeth!"

/ Hälsningar, Fahad


"Jag har fått massage av Elisabeth i flera år och alltid varit nöjd. För mig har det varit viktigt med en massör som "lärt känna" min kropps behov och sätta in behandlingen där den bäst behövts vid varje enskilt tillfälle. Det har Elisabeth gjort till full belåtenhet."
/ Anonym nöjd kund"Bästa Elisabeth,
Stort tack för all din hjälp under den här tiden.
Tack för ditt tålamod.
Du är en av bästa lärarna i världen som träffat oss.
Vi saknar er"

Kramar Sara & Parisa
Lärarassistentutbildning


"Det går bra på mitt jobb. Tack vare dig, för att du alltid hjälper mig. "
Hälsningar/ Sara

VILJA må bra™ är en separat tjänst inom VILJA - nöjda kunder och ledare™, 
som har som mål att skapa hälsosamma och effektiva kundrelationer för framgångsrika företag. 


Läs mer om VILJA - nöjda kunder och ledare ...